Sloganul dupa care ne ghidam, „Make Love not War” isi are originile in anul 1960, moment in care, pe fondul razboiului dintre SUA si Vietnam, o noua generatie se defineste. O generatie rebela, curajoasa si cu atitudine pacifista porneste contra curentului, spre pace.

Denimul a aparut cu aproape 4 secole in urma, in jurul anului 1500 intr-un orasel francez sub denumirea Bleu de Genes = albastru de Genova, fiind importat din Italia si utilizat pentru prima data in fabricarea hainelor pentru marinari, fiind un material rezistent. Astazi este o piesa de rezistenta, un must have al oricarei persoane si totodata, bagheta magica a designerului Elizei Munteanu care a reusit sa transforme denimul la rang de arta.

Curaj – E.E. Cummings spunea „E nevoie de curaj pentru a te maturiza si a deveni cel care esti cu adevarat”. Gin’s Club promoveaza prin creatiile Elizei Munteanu aceasta calitate si inspirand spre iesirea din zona de confort, te face sa te intrebi „Ce ar fi daca..?” Creatiile vestimentare ale Elizei Munteanu emana curajul de a fi diferit si il determina pe cel care alege sa poarte aceste creatii sa imbrace intai o valoare, o calitate umana si abia apoi tesatura de denim.

Atitudine – „Atitudinea este totul”, asa cum spunea si Jeff Keller si atunci cand stii cine esti, din interior spre exterior, alegerea stilului vestimentar vine de la sine, pentru ca rezonezi cu tot ceea ce reprezinta o creatie de designer. Gin’s Club a creat colectia „Make Love not War” sub inspiratia unei generatii rebele, curajoase, pacifiste care a pornit contra curentului si s-a definit printre altele prin dorinta de a face o schimbare in intreaga lume.

Sex-appeal – Emotia transmisa de o persoana cu sex-appeal este greu de definit in cuvinte, insa se simte inca de cum intra intr-o incapere. Calitatea de a fi atractiv se remarca la persoanele cu o incredere in sine debordanta si,ca si fericirea precum si alte emotii care vin din interior, nu poate fi mimata. Creatiile vestimentare ale designerului Eliza Munteanu, dau un plus de valoare celor care vor sa reconsidere sau sa „updateze” sex-appeal-ul individual, prin nuante pasionale,misterioase, jucause.

Meniu