TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Site-ul ginsclub.ro este un site de shopping online si este proprietatea MEDIPRICE GROUP, , inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J23/3840/2017, CIF 37980914 , cu sediul in Voluntari, Ilfov, strada Matei Millo 114, telefon  0735318460 ,  office@ginsclub.ro,   www.ginsclub.ro .

Prin acceptarea termenilor si conditiilor din ginsclub.ro va asumati in mod neconditionat acceptul pentru politica de confidentialitate si politica de utilizare cookie.

Folosirea site-ului ginsclub.ro, vizitarea site-ului sau cumpararea produselor, reprezinta acceptul tau in ceea ce priveste Termenii si Conditiile si Securitatea Informatiilor. In consecinta te rugam sa le citesti cu maxima atentie, iar in cazul in care nu esti de acord cu acestea te rugam sa nu plasezi comanda .

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. MEDIPRICE GROUP SRL nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

DEFINITII

Cumparator- Persoana fizica , juridica sau alta entitate juridica care a acceptatat Conditiile de Utlizare site , indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistraresi care lanseaza o Comanda.

Vanzator – Societatea comerciala MEDIPRICE GROUP  SRL . cu sediul in Voluntari, Ilfov, strada Matei Millo 114, inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J23/3840/2017, CIF 37980914, cont deschis la Raiffeisen Bank, IBAN: RO53RZBR0000060022191390.

Produs – Orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de Vanzator catre Cumparator.

Comanda – Reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator.

Contract – Reprezinta Comanda confirmata telefonic de Vanzator catre Cumparator , sau electronic pe email cu mesaj de “Confirmare comanda ” . Nu se considera in nici un moment ca avand valoare de CONTRACT o COMANDA neconfirmata .

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor stau  la baza CONTRACTULUI astfel incheiat.  Atentie : dupa efectuarea / lansarea comenzii de catre dvs , veti primi un email ce confirma inregistrarea comenzii pe site. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea cu success a comenzii in sistem , dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Ulterior comanda dvs va fi procesata .In functie de stocurile disponibile comanda va fi confirmata catre dvs prin telefon / email si apoi livrata .

O comanda care nu poate fi confirmata va fi anulata .

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Noi nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau

Noi nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

POLITICA DE PRETURI , FACTURARE SI PLATI.

Toate preturile sunt afisate explicit pe GINSCLUB.RO, sunt exprimate in RON si includ TVA . Preturile afisate pe site nu includ taxele de livare , care sunt suportate de client . Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face ramburs prin curier sau puteti opta pentru plata online prin card Visa/Visa Electron, Maestro/MasterCard. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda plasata . Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea , aspectul, etc.

MEDIPRICE GROUP SRL. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor MEDIPRICE GROUP SRL fata de orice client in cazul nelivrarii/livrarii necorespunzatoare a produselor comandate este valoarea sumei incasate de MEDIPRICE GROUP  S.R.L. de la clientul respectiv.

MEDIPRICE GROUP  S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind produsele pe care le distribuie prin intermediul site-ului www.ginsclub.ro. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta MEDIPRICE GROUP SRL. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor .

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

MEDIPRICE GROUP  S.R.L. este producator unic al brand-ului GIN’S CLUB
Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare , daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul on-line www.ginsclub.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.

POLITICA DE RETURNARE

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor. Notificarile vor putea fi trimise electronic din adresa: office@ginsclub.ro. La aceeasi adresa se poate trimite si orice alta declaratie neechivoca de iesire din contract. Vanzatorul va confirma primirea declaratiei in maxim 24 de ore de la primirea acesteia.

MEDIPRICE GROUP  S.R.L. va înapoia contravaloarea produselor returnate în cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii acestora, daca acestea corespund statutului avut la livrarea catre Cumparator, respectiv eticheta si ambalaj original, fara semne de folosire sau uzura. Contravaloarea produselor va fi returnata cumparatorului prin virament bancar, intr-un cont bancar (format IBAN), indicat de acesta sau direct pe card ptr platile cu cardul . Informatiile necesare in vederea efectuarii transferului bancar sunt: numar cont (format IBAN) deschis la o banca de pe teritoriul Romaniei si titularul contului.

Costul de transport al returului este suportat integral de cumparator. Nu se accepta ramburs prin Posta Romana.

De asemenea, produsul va putea fi returnat daca prezinta defecte de fabricatie ; conditiile returnarii sunt cele de mai sus. In acest caz, costul transportului pentru retur va fi suportat de MEDIPRICE GROUP  S.R.L.

CORESPONDENTA ELECTRONICA

Prin accesarea site-ului www.ginsclub.ro, utilizarea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate www.ginsclub.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se ca utilizitaroul consimte primirea notificarilor de la www.ginsclub.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR
Continutul site-ului www.ginsclub.ro  este proprietatea MEDIPRICE GROUP  SRL si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al

MEDIPRICE GROUP  SRL a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.

ACCESUL LA SITE-UL www.ginsclub.ro

MEDIPRICE GROUP  S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca/modifica/reproduce/ copia partial sau integral site-ul www.ginsclub.ro sau de a exploata acest site in orice alt mod, in scopuri comerciale sau contrare intereselor MEDIPRICE GROUP  S.R.L. fara acordul scris al acesteia.

GARANTIA PRODUSELOR
Magazinul on-line www.ginsclub.ro ofera garantie pentru produsele vandute in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate de 30 de zile de la data cumpararii.
In momentul in care se solicita garantie pentru remedierea unei deficiente, este necesara trimiterea produsului in ambalajul original impreuna cu etichetele cu care a fost livrat produsul . In cazul in care nu se respecta aceste conditii, produsele vor fi returnate fara solutionare.

DISPUTE, RECLAMATII SI LITIGII

Orice litigiu aparut intre MEDIPRICE GROUP S.R.L. si client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele romane competente din jurisdictia MEDIPRICE GROUP  S.R.L.

Pentru sesizari si reclamatii va rugam trimiteti o instiintare la adresa de e-mail office@ginsclub.ro . Vom raspunde la sesizari in termen de max. 2 zile lucratoare de la data primirii acestora.

Meniu